Inte många knop

Jg började ju jobba 07 igår och kom hem vid 18, jag tog rasten på slutet, skulle ha slutat 19. Jag var helt slut när jag kom hem, somnade en stund på soffan, glodde lite tv. Klev upp och for på coop, inhandlade lite nötter och tillbaka till soffan! La mig vid 23, det var nån dålig cowboy film på tv, Cowboys & alians kanske den hette. Men jag var ju tvungen att kolla färdigt när jag börjat, tror den slutade vid 01 eller nått sånt! Min klockan ringde 04.30, snoozade till 05.10 sen klev jag upp. Det är skönt att få bara vara en stund innan man ska till jobbet.

Danne kom just oxå upp från källaren, han förflyttar sig från sovrummet till soffan och sätter på tvn, lite fusk det där när man själv måste iväg till jobbet! Nu blir det fixa frillan och sen iväg. Men först ska jag göra mina pass på zoom så de är klara. Jag har gjort två nya korrar igår, en till fitness och en till toning passet, så det är klart. Nu är det bara att träna in dem.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: