Lite med zumba

Körde fitness passet igår, tappade bort mig lite på ett par ställen men för skylla på helgens jobb, jag var lite slut i skallen. Vi har haft en del extra på jobbet i helgen såååå. Nå spelar roll, vi dansade och hade skit roligt iallafall.

Idag blir det Zumba Gold, en nu korre, tror jag, har laddat ner låten och korren är lätt så jag tror det blir lite island vibes idag ❤ På det så kör vi toning passet, en ny även där så det är bara att börja öva 🙂

Nu ska jag in på fb och börja skicka länkar, de ska till lite olika ställen en del på sms, en del via mail och andra på messenger 🙂

💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: