Har jag koll?

Körde mitt Strong pass igår och jag känner att jag har inte riktigt koll på både zoom, deltagare och cueing. Strong går snabbt och när de är på plats så ser jag för det första, jag kan ge mer cuing då. Det är svårt att ge bra cuing när man inte ser deltagaren på zoom heller…. Det är just det att man kan inte stanna av i Strong, varje beat has a move and every move has a beat som de säger. Sen just det att hinna peppa, hinna få dem att känna att jag är med! Jag vet inte hur jag lyckas med det…. nå man lär sig allt eftersom skulle jag tänka mig.

Ny hjälpreda igen i lokalen, Danne gjorde en till oss, den blev ju naturligtvis stadigare och bättre än mitt verk som tog 5 minuter att skapa.

Så så ser det ut nu i vår lokal 🙂

3 stycken kom och tränade med mig i lokalen igår, tror vi var 5 först men 1 avbokade och 1 valde att stanna hemma och köra på zoom. Zoom är ännu det som är populärast och det är jag glad för. Då tar vi ansvar för varann, vi är ännu försiktiga i våra kontakter. Vi som var där igår hade alla haft det eller så var vi vaccinerade, så det kändes lugnt och tryggt men vi tänkte på avstånd iallafall.

Passet gick bra, nån mindre grej där jag glömde av mig men det var typ några sekunder sen var jag med igen 🙂 Men ett felfritt pass?? Jo jag tror jag haft 1 eller nått sånt. Sen har jag haft massor som gått enormt bra med just bara någon sekunds miss sen ännu fler med bläckor 😀

Jag har ont i ryggen som fan, ryggslutet och höften nästan som domnade bort igår kväll, skit jobbigt. Sov sen som en stock, jag har inte ens hört Dannes klocka ringa imorse 🙂

💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: