Tjorv!!!

Jag hatar tjorv! Det ska gå som på räls enligt mig och när det blir tjorv blir jag sur! Igår var jag klar tidigt med mitt, jag tänkte att jag hinner överraska mina deltagare på kvällen med en ny cooldown….. not! Jag började med vår zumba beställning, först få in alla beställningar, få in swish, jo det gick snabbt och bekvämt men startade tjorvet….. jag skulle betala med mitt kort, det gick inte, den fick inte kontakt med min bank, jag har ju ett kort som ligger inmatat på zumbas sida och det har bara varit att klicka typ sänd. Men nu så nu skulle den ha bankID, jo jätte bra men om det hade funkat. Det var då den inte hittade min bank. Jag kollade om jag fått nått mail ifrån zumba med nya direktiv, jag grävde igenom mina inställningar på zumba, jag kollade alla inställningar på bank sidan, jag ringde support, jag ringde Rellu som var på skolan, tänkte kolla om hon visste nått, jag messade vår allvetande funfinn Juha T och han visste tillslut att det är nått som redan börjat gälla 2019 med korthandel internationellt som de nu tagit i bruk och handlarna måste uppdatera deras kortdatabaser vilket de inte hunnit med. Men paypal ska funka sa han. Nå in på sidan och försöka via paypal men se det gick inte heller först, den sa att något är fel hos din handlare….. Då var jag tvungen att ge mig en stund och drog iväg och handlade. Kastade sen maten i ugn och testade igen via paypal och då gick det! Inte för det jag hade kunnat vänta någon dag men folk hade redan skickat sina pengar och vissa varor tar slut rätt fort och jag ville hinna få allt innan jag måste börja med att räkna om och skicka tillbaka pengar till folk.

Jobb helgen startar idag…. kl 14 ska jag infinna mig…. 12 timmars arbetspass både lördag och söndag. De har varnat för snökaos i dag från eftermiddagen. Såg att det små snöade lite redan…. usch. Hoppas det inte blir så mycket då!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: