Weeeeeeiiii

Vi hade folk i lokalen för första gången igår, vet ni hur kul det var! Helena kom in rusandes som en kalv på grönbete, hon rusade runt och tjöööt och tjoade. Alla var så otroligt glada, de sken som solar hela gänget. Het fantastiskt roligt ❤

Jag körde ju dubbelt så jag hade deltagare på zoom oxå. Jag försökte hålla kontakten med dem, se till att jag stannar i rutan så jag inte hoppar ut 🙂 Jag var så övertaggad så jag glömde att spot lighta mig själv, ner fixa det, upp på scen igen, ner och höja volymen, man är inte van att ha så högt numer, försöka hålla igång alla, upp på scen, hoppa in i koreon igen, så merenguen blev ett litet hitte på 😀 jag såg hur Johanna bara log på sin plats, hon visset hur ute jag var där 😀 Vi var 8 i lokalen och 7 på zoom. Idag tror jag vi var 6 i lokalen och 9 på zoom hittills på Dance Mixen sen på toningen, 5 på zoom och 6 i lokalen just nu 🙂

Det är sista gången för Dance Mixen idag. Sen tar den paus till närmare framåt sommaren. Zumba Gold hoppar in. Jag skulle inte behöva pausa den egentligen. Den har varit kl 10 på Måndagar tidigare, den är ju som tänkt för våra seniorer men de har inte varit pigga på att logga in på zoom, det har bara varit två som gjort det nu. Men nu kanske de vill komma till lokalen? Ska kolla upp med dom hur de tänker kring det så kan jag starta den gruppen igen.

😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: