Mamma ringer

Gårdagens inlägg, låg kvar. Men här kommer den ändå 🙂

Usch den här 10-22 är ingen rolig tur, det känns som om den aldrig tar slut! Vi var ut med rullstolarna igår, de har börjat bli gamla på vår gruppbostad. Tänk och vi var ungdomarna när vi öppnade 1992. Nu har vi två i rullstol, den ena av dem har haft sin i ett par åt men inte velat åka i den. Men nu för en månad sen fick jag med denne ut och personen verkligen njöt av det. De kan ännu gå båda två men orkar inte eller har svårigheter av något slag för att kunna gå ut på promenad. Och ut måste man ju få komma ändå. Det var riktigt roligt att få vara ut på rullstolsrally.

Idag blir det jobb samma tider…. vi har en helg då vi går 08-20 den är nästan värre, då är du med om allt från att ta upp dom till att göra natt. Men då kommer du hem lite tidigare iallafall. Fast egentligen så spelar det ingen roll, jobba måste man ju ändå.

Mamma chockade oss alla och ringde runt syskonskaran! Hon hade ringt oss alla!!! Jag blev så paff när jag att det stod mamma på displayen. Vad kul sa jag att du ringer, hur kommer det sig. Nå jag har ju så tråkigt, jag bara ligger här och inget har jag att göra. Jag har ringt hit och dit säger hon och det hade hon. Hon var så klar, det var riktigt roligt att prata med henne. Men samtidigt så är det ju tråkigt för henne, hon blir ju mer medveten om var hon är och är ledsen över det. Så Annika och Tomas ska åka till påsk och jag och Pia åker den 7/4 onsdagen där på. Jag är ju full vaccinerad, mamma är fullvaccinerad och de har tagit bort besöksförbudet så vi kan komma igen. Så vi bestämde att åka upp. Jag ska ta lite bilder åt henne på alla med mig så hon har nått att titta på. Lilla fina mamma.

Ja ja nu ska jag sätta igång dagen, måste ta ut en korre till imorgon och en till toningen. Till Dance Mixen blir inget nytt den tar ju uppehåll nu 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: