Var lite slö

Kände mig slö efter helgen hela dagen. Gick igenom mina korrar men det var väl det! Var ut med Stefan och käkade, men inte så mycket annat.

Jag har börjat slösa lite pengar på mitt nästa barnbarn som kommer i början av Augusti, den 5:e är det beräknat. Nette ska ju plugga under hösten och kan behöva lite avlastnings ställen för bebisen. Så jag var och köpte en Tiny Love. En grej som kan vara som en säng, en babysitter, lekstället, den gungar lite och man kan sätta den att vibrera, den spelar musik och den har lampor som blinkar 🙂

Sen köpte jag en Bumbo stol, hon sa tjejen som sålde grejerna att de kan börja sitta i den redan från 2 månader. Hon sa att hon brukade ha sin bebis sittandes på bordet medans hon gjorde sitt. Perfekt för Nette tänkte jag så jag tog den med. Jag vet att när de kom för nått år sen så hade alla såna 🙂

Ja ja nu ska jag börja med mina korrar så jag blir klar med dom. En ny på gång till toning delen, en ny maglåt. Men den behövs göras om lite. Men först håret!

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Minna
    Mar 30, 2021 @ 18:00:45

    Haft båda och var nöjd.Dock vägrage ett av barnen sitta i bumbostolen…

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: