Ett sakta snöfall

Nu var det fan kallt när jag steg upp minus 17! Usch inget vidare väder! Snön faller sakta just nu, det börjar väl bli lite varmare. Nu får det fan vara bra med vinter, nu får det börja smälta på allvar! Det här blir ju inget om det ska vara så här jäkla kallt på nätterna! Kände när jag satt här vid datorna att det var kallt om benen, vi eldar ju i kamin och värmer övervåningen med den. Går och kollar tempen, jo fan minus 17!

Idag blir det jobb 09-17, egentligen till 18 men jag tar lunchen på slutet så hinner jag hem och hoppa i brallan och dra iväg på träning. Sovit bättre i natt än igår. La mig vid 24 somnade rätt fort, vaknade av och till under natten men somnade om iallafall, Klockan säger att allt varit dåligt under natten, jag har inte återhämtat mig alls. Och det är rätt vanligt efter ett träningspass, man är nog mer upp i varv då. Ja ja nu ska jag fixa frillan och klä på mig så jag hinner läsa Happisbladet i lugn och ro innan jag ska till jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: