Så irriterad

Alltså hellvete vad irriterad jag blev igår! Allt flöt på bra på zoom så helt plötsligt i slutet så bara blev jag utkastad datorn tappade nätet min mobil tappade nätet och hur ag än försökte så ville den inte ansluta igen. Den runda lilla bollen dök upp där hela tiden! Nå det var 2 låtar kvar så det hade ju hållit fram till slutet men fan vad irriterad jag blev. Inte nog med det, jag skulle hålla ett till pass och inget funkade… startade om datorn och då var allt på plats igen! Och det passet var sedan klockrent.

Jag tror jag vet vad som är problemet denna gång, min mobil ansluter på Korpens nät när jag kommer in i lokalerna, sen delar jag hotspot till min dator men det är anslutningen till Korpen som strular. När den tappas så tar inte 4g på nått vis över…. Jag försökte få bort Korpens nät men den var tillbaka där hela tiden! Så nu ska jag ta bort den helt ifrån min dator, jag har tagit en annan mob ifall det är nått vajsning på den mobb jag använt som modem. Jag frågade Nina och hon stänger av wifi helt. Jag gjorde oxå så tidigare men nu har det inte funkat alls då jag gjort så. Alltså detta med allt strul gör mig galen! Men skam den som ger sig ikväll har jag inga pass men jag ska fara till dit och göra en test därifrån för att få allt att funka!

😢

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: