Lite lagg

Vad jag såg igår så hade jag liiite lagg på ett ställe helt plötsligt var mina rörelser efter och jag hoppade ikapp mig själv, det tar sig sa mordbrännarn! Idag blir det dubbelpass, Dance Mix och Toning programmet. Det ska bli skit kul. Timmarna bara flyger iväg. Har inte tagit ut nya låtar, vet inte om jag hinner det heller idag, jobbar från 09-17 så det får nog vara. Helgen gick ju åt till att pyssla med Gold korrarna. Imorgon startar övandet inför det.

💋


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: