Klart bättre

Det gick klart bättre igår igen, skönt. Men jag är helt slut i mina ben! Orken har försvunnit helt. Det kändes som om jag inte orkar lyfta dom. Det var värre igår då snubblade jag tom över mina egna fötter ett par gånger och fötterna frös som fast i golvet ett par gånger. Nå vila i benen idag så är de fit for fight igen.

Jag har ju gjort en toning korre till Jerusalema, men jag är inte riktigt enig med mig själv på ett ställe, gör om den medans låten går typ! Får se då jag tror jag har bestämt mig vilken rörelse jag vill ha. Det blir nog bra när jag är klar, kanske jag filmar den och lägger ut. Det har jag aldrig gjort, får se då om jag törs 🙂

☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: