Har ni sett?

Har ni sett att jag oftast gör två inlägg varje dag, eller ja varje gång jag bloggar. Jag har ju för ett bra tag sen börjat skilja bort zumba inläggen från de vanliga inläggen. Ett tag tänkte jag göra två bloggar men sen tänkte jag nej, fan, hålla på logga in här och där. Jag gör två inlägg istället. Så där kan ni läsa om vart zumban tar mig.

Var till Kalix igår en sväng med Savannah, satt i bilen och väntade, köpte mig en skink och ost macka, snackade med Rellu i telefon så tiden gick fort. Tur att det inte var så kallt, jag hade igång bilen men det blir ju som lite småkyligt ändå när man bara sitter rakt upp och ner.

Läste på Aftonbladet idag att England har haft en super lyckad vaccination, de ska börja öppna upp landet i början på mars. Antalet smittade minskar drastiskt. Så det är ju positivt. Jag håller tummarna för att så bir fallet hos oss oxå. Haparanda hade 19 nysmittade förra veckan, kurvan har vänt. Den har stadigt gått neråt nu de sista veckorna och så hoppas vi det fortsätter. Men men det stora MEN…. SPORTLOVET!! Såg ni bilderna från fjällen igår på tv, hur mycket folk var det inte där????? Skidorterna har fullt! Det är ju fan förjävligt, fattar inte att folk inte fattar!!! Håll er hemma!!!! Så får se då vart smittan är efter sportloven är slut. Usch vad sur jag blir på folk. Alla har jätte lätt att uttala sig om hur man ska göra men när det sen kommer till en själv så lever man inte riktigt efter det. Alla ni som struntar i restriktionerna, ni som fortfarande reser runt, ni bidrar till att företag går i kull, ni bidrar till att man inte får träffa sina nära och kära, ni bidrar till att gränserna stängs, ni bidrar till att andra mår dåligt, ni bidrar till att det tar längre tid allt detta!

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng, kolla bokningarna för kvällen, övar korrar…. Pian kommer förbi en sväng. Hoppas det kalla nu har släppt, det var bara 3 grader kallt igår på dan. Nu när jag steg upp var det minus 13. Så hoppas det vänder nu det med.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: