Jobbet kallar

Japp idag blir det jobb kl 14 skall jag infinna mig. Det blir sista veckorna nu med David, vi har en personal från oss som testat en annan tjänst i 6 månader. Nu har han bestämt sig för att komma tillbaka till oss så David som gått på hans rad far vidare mot nya mål. Roligt att Anders kommer tillbaka men samtidigt trist när David far. Man hinner ju som vänja sig vid saker och ting på ett halv år. Nå vi är en grupp som det rörts om i rätt mycket de sista åren så det blir nog bra det med.

Badade bastu igår och tvättade håret så idag blir det att reda ut kråkboet, alltid mycket att göra dagen efter tvätt, sen går resten av tiden mellan tvättarna att fixa till löst hår, det är lite jox när man är rakhårig och vill har korva i skallen 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: