Två helt otroliga pass

Det gick super igår, Dans Mixen helt kanon!!! Vet inte om jag glömde nått där. Ja kom av mig lite i uppvärming, det kom en chat som jag snabbt kollade. Det var om micken och där kom jag av mig lite men sen flöt det igen. Sen toning passen, som vanligt men alldeles i slutet Baila Privado, där möblerade jag om lite 🙂 Sen hölt jag på att snubbla på min handduk och vattenflaskan men inget annat, så det kändes kanon efteråt ❤

💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: