Äntligen ledig

En 6 dagars vecka är avslutad, ledig idag…. hela en dag. Helgen, 4 dagar så gjorde jag 38 timmar. Just denna vecka är en riktiga skit veckor, av 11 dagar har vi 9 arbetsdagar!

Läser Happisbladet och blir i vanlig ordning förbannad! Cheferna som inte jobbar i vården alls får covid vaccinera sig. Vikarierna som springer runt på alla boenden blir utan…. hur snett är inte det!? Jag skulle som chef inte tagit sprutan och hade jag gjort det så hade jag skämts som en hund! Ska de komma in och jobba när vikarierna är sjuk!

Nästan nu blir jag irriterad punkt. Anders Rönnqvist förklaring till Nina Waara i tidningen. Han säger att hon inte förstått hur detta fungerar, inget parti har fått ensam majoritet, MEN sjukvårdspartiet var det parti som fick flest röster Av vem kom dom? Jo från folket i vården. Jag var på möte med dom ang 3-3 frågan ett par gånger, pratade med olika människor från sjvp ang det, de verkade så intresserade och skulle se till att det inte rivs upp. Men hur mycket har det hörs från dom ang det? Hur mycket har de drivit vårdens frågor? Vi har fått kämpa ensam utan stöd från dom! Klippan driver ständigt frågor med facket! Jag undrar hur mycket stöd från dem har de i det? Det blev ganska tyst från det partiet efter valet. Jag förstår att de inte kan förändra hur de vill, jag förstår att det finns pengar och budgetar. Men helt tyst???? Någonstans borde man ju höra att de driver våra frågor oxå, de frågor de verkade vara så intresserade av innan. Men allt blir bara jävligare inom vården! Det sista 3 semester perioder!! Va fan!!!! Kommer cheferna oxå ingå i det?

Nåväl min bokföring är klar, pärmen väntar på Camilla! Efter jobbet lördag och söndag så blev det att pyssla med det. Tur att jag har min syster yster, hon är guld värd i mina ögon när det kommer till siffror!!!! Så nu är det bara att ta sig an nästa år 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: