1 års dagen

Idag tar jag in ett nytt block, block 4 byts ut, det blir ny mage, 12 minuter härlig mage. Jag har skrivit det men inte gått igenom det helt själv. Det tänkte jag jobba med lite idag. Men nu på förmiddagen blir det vila, har sovit som ett arsel i natt! Huvudet är inte riktigt med, allt går i slowmotion. Så lite vila, somna gör jag inte, kroppen är för speedad just nu men lite vila är inte fel tror jag.

Vi firade 1 år igår på House of Joy. Det är 1 år sedan vi höll våra första pass i B hallen. Där var vi hela februari och sen drog vi till vår egen fiiiina lokal. Den 7 mars var vår officiella invigning. Året som varit har vi fått kämpa i motvind. Veckan efter vi öppnade så började man höra mer och mer om corona, man började fatta allvaret i det, så den 16 mars stängde vi en vecka för att samla oss och prata igenom vår strategi. Jag började hålla pass utomhus för min Gold grupp, den 23/3 hade vi första passet ute på IKANO parkeringen, det var det enda stället som var snöfritt. Övriga pass höll vi fortfarande i lokalen men med en max gräns på 15 tror jag vi hade. Handsprit, ytdesinfektion handlades i massor, skyltar om coronan och avstånd, påminde om kramar, sprita dig och sprita redskap osv. Sommaren med coronan i Happis blev lugn, säkerheten började infinna sig och Augusti och September var riktigt bra månader för oss. Det gick ända fram till oktober, då gick vi in det bland våra deltagare, Nina blev smittad. Då började det spridas på allvar i Happis, vi som fram till den dagen haft mindra än 15 smittade på hela tiden. Då stängde vi alla pass i lokalen och ZOOM klev innanför våra dörrar. Och så är det än. Det är inte lätt, vi har fått dra ner på priser, vi får betydligt mycket mindre in i pengar förstås men deltagarna på zoom ökar sakta men säkert. Nu har vi i snitt 8-12 bokningar/pass. Det tycker jag är skit bra faktiskt. Folk har börjat inse att zoom inte är så farligt heller 🙂

Vi har slitit vi har kämpat, vi har fått vara uppfinningsrika, vi har varit flexibla, blivit experter på zoom, pratat med folk när problem uppstått, sökt lösningar, verkligen ställt upp för våra kunder för att underlätta för dom. Lyssnat på vad våra kunder vill ha, öppnat nya pass, zoom anpassat passen….. ja vi har kämpat för att hålla oss kvar i det vi älskar som mest, träning ❤

Vi har verkligen super kunder, de är otroliga, de har hjälpt oss, kommit med förslag på lösningar, kommit med grejer som kanske kan hjälpa, engagerat sina män, de har varit tålmodiga, peppat och stöttat oss i vårt och torrt, det är vi otroligt tacksamma för 💜

Tack till er alla för er otroliga support

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: