Mer prover

Min andning, idag blir et mer prover. Ultraljudet och hjärtproverna var ju bra, mitt hjärta är 100% tillbaka säger de, de hittade inte ens ett ärr på mitt hjärta. Lungröntgen visade inget, spirometrin visade inget. Så idag ska de ta mer prover för att försöka hitta vad som är fel. Jag läser om underproduktion i sköldkörteln och jag har vartenda symtom förutom högt blodtryck! Idag har j har jag lämnat mer prover så får se då om de hittat nått annat konstigt då.

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Kerstin
  Jan 28, 2021 @ 23:07:25

  Halloj! Jag har ju käkat Levaxin för underpresterande sköldkörtel i 3 år. Trodde att jag antingen blivit en klimakteriekossa p.g.a att alltid var så arg….eller att jag hade en allvarlig psykisk sjukdom……han garvade åt mig och sa att min sköldkörtel underpresterar och att jag skulle testa Levaxin!! Jag trodde att han var en dåre…..men en vecka senare var jag äntligen mitt gamla soliga jag igen…..och jag och speciellt Uffe kände att nu vänder livet ❤ Det har funkat klockrent på mig på lägsta dosen ❤
  Testa!!!
  //Ruggan

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: