Vaccinerad

Japp då är både jag och Danne vaccinerade! Det fanns överblivna doser om jag förstod det rätt på HC efter att de vaccinerat alla oldisar och dom kan inte sparas så då fick vi från LSS personal oxå vara och ta vaccinet. Det känns skönt att vi är igång iallfall. Nu ska vi ha dos två i slutet av februari. Hoppas att detta funkar då. Att vi alla kan vara vaccinerade till sommarn. Inga biverkningar än mer än ont i armen som tusan igår kväll.

Sverige pratar om att stänga gränserna, bra, äntligen vågar vi göra något utan att fundera vilka som blir förbannade på oss. Det är så typiskt svenskar, nej men vi kan ju inte göra si eller så för det kan ju drabba den eller den, det kan ju blir svårt med handel eller vad de nu har för ursäkter. Finnarna har stängt mot oss men vi stänger inte mot dom. Nä det dräller av finnar varje dag på snus affärerna och på systemet! Och hur man än ser det så har Torneå haft mer smitta än vi, de är ju en större befolkning antalsmässigt och dessa människor kommer ju hit och handlar. Sen surar de i affärerna och blänger efter de svenskar som inte haft munskydd eller om de kommer för nära. Men kom inte hit då! Håll er hemma för det är ju det man ska göra! Ni skulle se hur det ser ut kring Coop en fredag, det kan vara kaos där. Parkeringen är full, det är folk överallt och de flesta bilar är finska bilar som ska på systemet. Är det verkligen så viktigt med alkohol? Fast jag tycker ändå att det minskat lite i mängd nu den sista månaden. Men det är månaden efter jul, då de flesta är fattiga ändå.

Ja ja jobbet väntar, ska klä på mig och fixa frillan, jag har 07-19 båda dagarna nu i helg. Fast pm jag kan ta rasten på slutet så blir det lite tidigare, det är rätt skönt ändå att ha kvällen ledig. Vi har ju 6 veckors schema med varannan helg och helg nr 2 jobbar jag 08-20 och helg 3 10-22. Så även om det är bara mornar på denna helg 09 börjar vi på fredag, sen 07 lördag söndag och ännu 07 på måndag! Men kvällarna är lediga, det känns skönt.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: