Strong

Idag blir det Strong Nation, hoppas nu min andning håller som den ka. Det har varit så jobbigt sista tiden att köra just Strong för att jag inte fått luft! Det kom smygandes i somras och har bara blivit värre och värre. Om det nu inte är något med lungorna så får de köra allergi tester så jag ser om det är något där. I tisdags körde jag ju mina dubbel pass och sprayade mig med Bricanyl före det första passet och tog även emellan passen och det gick bra, jag kände att jag hade betydligt lättare att andas. Nu ska jag försöka komma ihåg att spraya mig en timme innan och sedan innan jag startar passet. Då vet jag att säga hur det är när jag pratar med läkarna. Jobbigt som fan blir det ju iallafall när jag inte kan andas.

💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: