Ledig helg

Oh så skönt med ledig helg! Tänkte baka julstjärnor på lördag eller söndag får se när jag hinner. Måste börja titta på lite julklappar oxå…. till Rasmus och Savannah vet vi ialf liiite vad vi tänkte ge. Men sen de andra, Dennis vet jag oxå, Danne vet jag med vad det blir, Jonte och Nätte brukar inte vilja ha nått men nått litet köper jag ändå. Sen lilla mammsen, kanske vi kan åka upp efter jul någon dag och lämna julklappar iallafall. Vi kunde ju kolla om vi får komma till vinterträdgården, hålla avstånd där, det är ju lite större än hennes rum, vi kommer inte så nära då. Jag vet inte om det skulle funka. Fast det beror ju på om smittan i Happis håller sig i skinnet. Nu blir det ju jul och alla kommer hem från olika delar av Sverige!

In på fecebook en sväng, fixa frillan, föra Savannah, hämta Savannah och sen fixa lite fika och en present, Danne fyller 48 år idag ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: