Zumba Gold

Det är sista gången nästa vecka på vår ”kurs” i Zumba Gold. Jag kommer inte att lägga upp ett datum i februari än. Jag avvaktar och ser var allt går med vaccinationer, pandemin, hur det ser ut helt enkelt. Lägger upp kursen men senare lägger den. Undertiden tänkte jag gå klart min Zumba Gold Toning, jag har påbörjat den i höst men inte gjort klart. Jag har inte haft tid, ork eller lust. Den vanliga toningen körde jag ju igång men Gold har legat. Det var ju därför jag gjorde zumba toningen från första början just för att starta Gold toning. Men det har inte blivit så. Sen blev ju den vanliga toningen jätte poppis så det kanske är tid för det nu. Sen är det rätt bra, om jag minns rätt så rekommenderade dom 30 minuter med Gold Toning…. Måste gå igenom det jag gjort hittills och läsa bättre.

👣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: