Förbannad!

Ooooh faan vilka pass igår! Ja inte själva passen men det strulade som bara den med zoom! Först gick det knappt att få det att funka på Gold passet, nå efter många om och men och omstarter så gick det bra. Men sen var det dags för toning passet! Det gick bra till en början men efter 20 minuter så började det att strula, jag blev utkastad flera gånger och tillslut kunde jag inte ansluta alls!!! Oooh vad förbannad jag var!!! Det här funkar inte, det går inte att oroa sig innan varje pass, hur ska det gå idag då. Sen sitta halva kvällen hemma och göra problemlösningar!!! Igår goolade jag två timmar efter att jag kom hem!

Jag fick låna ett mobilt modem men det är för litet kollade jag, googlade på det. Den kommer inte att funka det är för söligt. Så idag tänkte jag att jag går in på gr/it data och kollar upp lite grejer, vad behöver man och varför funkar det inte!!! Jag vill inte köpa nått som jag måste ha abonnemang på, vi klarar annars att köra med bara musik från lokalen men inte med zoom, Och kanske vi kan göra bort detta med zoom snart! Så ett med kontant kort som jag bara fyller på när det behövs. Det är inte så dyrt att köpa surf nuförtiden.

Men ooooh vad less jag var igår, det kändes som om nä nu fan skiter jag i detta. Det slår verkligen ner en när det inte funkar. Det tar rätt mycket på en annars oxå att hålla zoom pass, man måste ge betydligt mycket mer än på ett live pass, tänka på att vara betydligt mycket mer tydlig, visa bättre så när det sen inte funkar rasar man extra långt! Men men det är bara att resa sig, ta tag i saken och försöka lösa det, göra det bättre. Vi stöter på ett problem i taget, löser det så kommer nästa!

Men jag tror facebook kan ha legat och stört i bakgrunden…. messenger…. jag livesände innan Gold…. när jag startade om mobilen så blev det bättre oh började att funka, sen blev det bättre sa Danne när jag lyfte upp mobben vid datorn, fast det tycker man ju inte borde ha betydelse men kanske det har det. Fick några meddelande på messenger i det andra passet så kanske det var det som störde oxå…. nå bara och testa och stänga av facebook. Ja ja bara och lösa det hela och gå vidare!

💩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: