Zoom zoom zoom

Lite struligt igår och vi som har haft så bra täckning ändå. Men sen hörde jag att det varit struligt för många i stan igår så det kanske var nått med nätet helt enkelt. Nya micken var jätte skön man märkte inte ens att man hade på den. Men det var som sagt dålig täckning och Nina hade haft problems med micken, när hon slog på den så frös alla. Sen hade hon kopplat bort den så funkade det normalt igen. Måste testa idag, Rellu är hemma så jag gör en sändning och bjuder in henne så får vi se. Jag skulle ju önska att den går och koppla till mixerbordet, Danne hade en idé om hur….. nå vi ser, jag ska testa lite idag.

Annars tycket jag det är rätt kul med zoom passen nu när man har börjat vänja sig. Man ser riktigt fram emot dom. Vi har börjat höra lite positiva vibbar från våra kunder oxå. De börjar vänja sig och ser fördelen i dom nu. Alla har varit tacksamma för att vi gör detta så de får träna men nu börjar de inse fördelarna oxå med dom 🙂

Idag Zumba Gold och Zumba Toning/Body Toning. Ska bli kul, två pass som passar bra ihop 🙂

🧙‍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: