Jobb idag och jobb imorgon

så seeeer livet ut för mig 🙂 Nä nå inte jobb imorgon, efter idag är denna 4 dagars jobb helg klar!

Jag och Nina har ju en grej på gång till våra deltagare, funderar på hur vi ska göra, vad ska det innehålla, hur ska vi sända? Ska vi live sända, ska vi filma, vilken portal. Ja det är lite frågor vi har just nu. Jag är full i ideér iallafall. Vi dryftade lite ihop igår jag och Nina, så det blir nog bra det här, allt för våra kunder 💜

David ville byta turer under helgen så det gjorde vi, så jag kommer hem lite tidigare än om jag hade gått till tio. Annika och Thomas kom förbi och grattade Rasmus. De har ju varit i Stockholm så ingen har ju velat träffa dem på två veckor 🙂

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng sen fixa frillan och så iväg till jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: