Bilen!

Jag och Rasmus var till Kalix igår morse, han skulle skriva teoriprov men körde, stackarn. Men han hade pluggat för lite, han har en app men bara gjort den två varv. Han behöver göra den mer.

På vägen hem så röck vår bil till och sen slutade den att driva framåt. Jag var på enkelfilig väg och djupa diken på sidan, jag hade inte kunnat köra ner där! Så ser jag att lite längre bort finns en lite avtagsväg ner. Jag glider in mot den och det var med nöd och näppe som vår bil klarade sig dit. Det var som om någon kom och knuffade på sista biten. Jag kunde svänga ner, annars hade jag blivit stående mitt i körfältet och stoppat hela trafiken!

Nå vi ringde Falks, de tar en 30-45 minuter innan vi är där säger han. Vi får inte åka i bärgaren pga av corona ok säger jag hur kommer vi härifrån då? Jag sa vi kan inte gå ur bilen och gå efter vägkanten, det är livsfarligt! Nä säger han ni får taxi på Falks bekostnad. Nä va fasiken, det var inte illa det. Men det tog ju sin tid innan taxin kom och tur att det inte var kallare än det var så vi inte behövde frysa så länge.

Danne kollade igenom den på kvällen! Det var kamremmen som gått, vilken är lika mes vindyyyyrt! Men vi får väl köpa in delar från nån skrot eller byter man ut hela motorn? Eller säljer vi bilen som den är? Det vete fan men just nu får den stå. Vare sig Danne eller jag orkar ta tag i det där. Men vi har ju ingen gård att ha den på så vi får kanske knuffa in dem på gräsmattan framför huset eller i sidan mot Stefan… tur att vi har min bil och än så länge innan Rasmus för körkort mersan. Ja ja så kan det vara, inget att gräva ner sig i, det blir vad det blir av det!

Idag ska jag till lokalen, gå igenom lite inställningar…. kolla hur vi gör bäst med nätet. Det är inget vidare där. Sen ska jag och Savannah på fika. Men först feacebook och sedan gå igenom korrar 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: