Shit så kul

Oj så roligt passet blev igår, det är sån skillnad med micken, så jag kan instruera och jag vet att de hör mig. Alternativen försöker jag hinna med att visa, jag hoppas det blir någorlunda vettigt för dem som är nya. Jag fick mycket positiv kritik igår av de som var med, allt hade funkat bra, jag hördes och musiken hördes. En skrev att det laggar men då beror det på deras uppkoppling. Jag hoppas att det löste sig för denne till slut. Helena har haft problem att ansluta i flera dagar men hon lyckades igår och kunde vara med på hela passet. Hon var så nöjd när det var klart. Det var ett super pass helt enkelt igår.

Vi kör ju vår november utmaning, squats och planka. Igår var det 140 squats och 2.45 minuter planka, fyyyy tusan det var kämpigt i slutet på plankan men det är bara att bita ihop och stå pall. Man klarar mer än man tror. Sen får ju alla ta sina pauser då de vill, släppa ett par sekunder, sätt ner knäna om det är i plankan eller resa sig helt upprätt om det är i squatsen. Men jag tänkte jag kör på, så ser vi hur många jag tar innan jag måste ta mig en break. Det är min utmaning i utmaningen 🙂 Ja och en sak till, ljudet på utmaningen var inte bra, musiken alltså och jag tror det kan bero på att jag inte drog ur högtalarkabeln ur det externa ljudkortet så att datorns högtalare skulle ta upp ljudet. Nå det gör vi bättre nästa gång.

Idag vila, det är Ninas tur att äga huset, jag ska jobba. Men kikar nog in på utmaningen på facebook.

💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: