Från gröna gräsmattor

Igår kom vintern, vi har ju haft gröna gräsmattor fram till nu. Ja det kom ju snö i oktober men den smälte ju bort. Nu kom det igår igen :/

Jobbade mina 3 timmar igår, jag har ett 7 timmars arbetspass och har tjänstledigt en del av passet. Vikarierna vill inte komma om det är under 4 timmar så jag jobbar 3 själv så får de 4. Men det känns nästan lite onödigt att komma in för de timmarna, nu förstår jag vikarierna. Men men jag vill inte krångla till det för arbetsgivaren.

Var på samtal igår på HC, jag ska börja gå där…. men jag vet inte vad jag ska tycka om det. Vi var nog inte på samma sida riktigt. Jag tror inte hon egentligen fattade var jag har där att göra….. och jag vet inte själv heller egentligen. Det kändes lite som, jaha vad gör jag här. Men jag har ju inga problem att prata, munnen går ju i ett, så den får väl gå på då! Nu var det ju första mötet så det ska bli spännande att fortsätta och se var vi hamnar.

Be saf out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: