WP är uppdaterad

Jag hade fått en uppdatering när jag öppnade wordpress idag. Snyggt såg det ut, lite renare stil tyckte jag på startsidan. Sen har jag inte hunnit kolla och utforska om det blivit mer uppdatering i funktioner.

Igår, vad gjorde jag igår? Ja just jag jag var över till Torneå en sväng, vi hämtade ansiktsmasker jag och Danne, finnarna använder ju dem betydligt mer än vad vi gör i Sverige så för att inte bli trakasserad, japp det har hänt att folk blivit det sista tiden som inte burit mask i Finland, så vi bar mask. Men på den affären vi var, Motonet, en mer karlaktig affär med biltillbehör, verktyg, mc och båt grejer osv så var det flera som inte bar mask. Sa till Danne att kanske men inte i en mer manlig och hård affär inte ids vara så fjollig så man har mask 🙂 Nåväl vi hade iallafall.

Vilat ett par gånger under dagen. Jag somnade så hårt vid 14.30 så när jag fick telefon vid 15 så fattade jag inget! Jag var tvungen att under satalets gång redogöra i huvudet på mig själv, vad är det för dag, vad är klockan, ska jag hålla pass eller ska jag till jobbet. Skrattade åt mig själv efteråt, tänkte att undrar om jag lät som en tomte 😀

Jonte var förbi på dagen en sväng, lagade pizza åt familjen, Petra kom förbi, klippte håret på Dennis, tvättade en maskin och vek ner tvätt….. ja det blev inte så mycket annat igår. Men det räckte väl med det.

Snön har kommit, nå inte nu mycket, typ en cm, just och just att den täcker marken, knappt det. Bamse är som jag, han gillar inte heller snön. Han gick ut i en minut och kom in springandes igen. Nu ligger han och tittar ut genom balkong dörren.

Idag startar alltså jobb helgen, så fram till söndag har man helt klart för sig vad man gör.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: