Jahaja

Nu sprider sig covid i vår stad! Fan och hellvete oxå säger jag. Man hör varje dag fler och fler vara smittade!!!! Jäklar vad det ställer till alltså! Hoppas detta inte nu blir någon löpeld, utan att dessa smittade är de vi får….. vi invaggades i någon falsk trygghet när vi knappt hade några tidigare. Håll ut och håll avstånd, res inte i onödan, ta inte på varann, tvätta och sprita dina händer….. tänk på din omgivning om du inte tänker på dig själv.

Jobb idag och resten av helgen..

🥺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: