Hur gör jag?

Alltså detta med pandemin, vi har nu fått in det på House of Joy. Nu väntar jag på några provsvar till… hur fasiken ska vi göra? Jag tror jag kommer att live sända iallafall…. så är min plan. Måste se hur Zin Studio funkar först ordentligt, jag har ju testat det lite grann men måste testa mer…. jag vill kunna guida mina deltagare i det oxå. Jag måste vet exakt hur det funkar, men ska snacka med Rellu hon sänder ju live hon oxå. Kakse hinner förbi henne idag innan jobbet, ska kolla. Vårt Halloween jippo, hur ska vi göra med det? Nina kanske inte kan då iallafall, annars hade vi kunnat sända live….. nå vi får se….. vi målar inte fan på väggen än

😷

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: