En virtuell vecka

Vi har stäng på House of Joy även denna vecka, nu hör man fler och fler som insjuknar i covid så vi öppnar inte lokalen än. Nina är ju sjuk så hon kommer inte att ha pass denna vecka men jag kör mina zumba pass virtuellt. Det ska bli spännande att testa även detta. Jag hann ju inte förra svängen. Då jag skulle börja köra virtuella pass så hände ju saker på hemma plan som satte mig ur spel just då. Men nu ska jag börja köra. Idag har jag första. Klockan 10 ska jag till lokalen för då kör jag en test där. Jag ska testa både Zin Studio och Skypen, Strong har ingen app så den måste han använda någon annan plattform till. Rellu vill att jag ska köra på zoom men det var så mycket inställningar, mick, dela skärm, dela hit och dit så jag kände att näää vet inte om jag orkar börja med det. Men man lär ju sig visserligen, hon lovade göra alla inställningar på min dator så jag bara har och klicka köööör, guuud så snällt. Men jag måste säga att jag ser fram emot att få börja testa detta med virtuella pass. Så så kör vi denna vecka så får vi se hur det ser ut nästa vecka.

🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: