Naglar

Hämtade Petra redan efter 10, vi for och shoppade lite och sen hem till oss, hon skulle göra naglar på Savannah. Det tar ju sin lilla tid det där med naglar, alltså! De började efter 11 och var klar vid 14.

Under tiden de joxade med sånt så var jag ut i snöstormen och täckte grillen och stolarna som står ute, jag köpte nya presenningar. Får se hur jag ska få dem att hållas, har försökt ställa grejer mot sidorna så att de inte ska slitas av men risken är ju stor ändå. Det är två presenningar i och med att det inte fanns nog stora så de lär blåsa upp. Men får förbättra det hela när snön far, för den här hoppas jag far, måste få gungorna och gunställningen oxå i skydd.

Tvättat och städat lite som vanligt, just nu är alla filtar från soffan i torktumlaren, hade behövt handla lite igår men jag har ju inga vinterdäck på bilen så det blev inget onödigt körande, vädret blev ju bara värre och värre ju längre dagen gick. Till lokalen var jag tvungen att fara, den behövde städas men det gick i typ 20. När jag kom hem och skulle bromsa in så gled jag säkert 20 meter förbi vår uppfart och jag kröp fram!

Jag var ju sjuk på Onsdag från jobbet, på torsdag hade jag VAB men Savannah. Så det blev bara jobb på fredag under förra veckan. Och vet ni jag är mycket piggare, jag har inte behövt vila alls under hela helgen. Alltså vi jobbar extremt mycket, vårt schema är tufft. Nu ser vi, vi har fått en ny kille på jobbet och han är helt slut. De första två veckorna pratade han, skojade och skrattade mycket. Men ju längre det går desto tystare blir han. De sa på jobbet att han bara suttit tyst i soffhörnet en dag och knappt sagt ett ord. Vi pratade med honom och frågade hur det är och han är trött, jätte trött säger han, han tycker vårt schema är enormt tufft att jobba på och han har så rätt! Vi är alla super trötta, vi sjukskriver oss för att få vila, inte klokt!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: