Dansat redan

Steg upp 06 och kände mig pigg som bara den. Har inte kollat klockan, den behövde laddas så jag tror inte den har kunnat mäta natten. Men jag klev upp, läste Aftonbladet på nätet, drack lite kaffe och 07 började jag gå igenom dagens koreografier eller Dance Mixen som jag kör nu klockan 10. Får se hur många som kunnat ta sig iväg, det är moddigt och halt och alla har nog inte vinterdäck än! Men jag hörde igår att även de som hade vinterdäck hade problem med väglaget.

For iväg och städade i lokalen på dan, jag hade världens bästa Alicia med mig, hon joxade på och sprang runt där. Det är ju ingen där en söndag förmiddag, jo en kille dök upp efter vi varit där en stund. Alicia blev nyfiken och frågade efter ett tag vad han hette, han fick inget svar så efter en stund frågade hon igen, Vad heter du då? Då svarade han. Sen small det till när han tränade och Alicia sprang dit och frågade Vad håller du på med?? 😂

Gjorde klart alla korrar till veckan igår kväll, skönt att få dem klart, dansade igenom dem ett par gånger. Så nu tar jag kvällens lite senare idag, går igenom den lite extra och sen kör kvällsprogrammet när jag kommer hem från jobbet, då sitter det i minnet….. hahhaaaa tror jag 😀

💛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: