Zumba tisdag

Två pass igår, ett på förmiddagen och ett på kvällen. Dance Mixen på morgonen gick kanon! Det var riktigt roligt. Kvällens fitness pass gick oxå bra men nya låten… jahapp där blev det en miss men vi dansade på 🙂 Några mindre tabbar här och där. Men allt gick bra ändå. De verkar haft ett roligt pass iallafall.

Idag väntas först Zumba Gold och direkt på det Zumba Toning/ Body Toning. Det är ett riktigt ösigt pass, toningen, riktigt roligt och vi kämpar på! Ny ZT låt idag, en redig armkörare. Jag byter varannan vecka i den delen och varannan i BT delen. Ibland är det kämpigt att hitta låtar men denna hittade jag rätt fort. Till Gold har jag oxå en ny…. men vilken var det?? Det var en Gente de Zona låt…. nej det var det inte alls, det var ju en Tom Jones låt i ny tappning. Den blir roligt. Så det blir till att öva låtar innan jobbet.

👣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: