Började joxa

Jag började joxa lite i källaren. Jag ska flytta ut alla mina zumba kläder och skor från tvättstugan, de okuperar alla skåp! De flyttar nu till mitt gamla zumba rum. Men det krävdes lite städning först! Så dammsugning torka damm osv. Men jag hann inte så mycket som jag hade velat, jag och Minna var vid 12 och jobbade med Barre Move en timme och sen hade vi vår sista del i utbildningen klockan 18. Men lite blev det både i tvättstugan och städningen.

Sen var jag och Savannah ut till Apan vid 15 tiden, det är så mysigt att vara ute i stallet. Han är så fin, en otrolig häst helt enkelt. Han busar nu med henne, man ser att han leker. Han testar väl vad hon går för nu. Nu känner han henne och vill se vad han kan göra. Går det hem med lite bus eller. Men det går bra, hon är jätte duktig Savannah. Hon gillar det och finner lite ro i att få vara med honom. Jag är så tacksam att vi får komma till stallet ❤

Nu börjar min hellvetes vecka, vi har två på detta schema! Jag jobbar nu, måndag- onsdag, ledig torsdag och jobb fre-måndag ledig tisdag och sen jobb onsdag och torsdag. Jag kan säga att man är helt slut när detta är över!!!! På 11 dagar jobbar jag 9. Sen efter min lediga helg börjas det igen. Jag jobbar 6 av 7 dagar. Det finns folk hos oss som sjukskriver sig eller tar semester för att hinna få lite mer ledigt, gräsligt egentligen att ens schema är uppbyggt på det viset!

Ja ja nu ska jag börja gå igenom mitt morgon pass, jag har ju mina damer klockan 10 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: