Zumba kläder

Zumba Gold och Zumba Toning/ Body Toning på det, suuuuper! Vilka pass, allt gick som på räls. Fast mina ben dog lite i slutet på det andra passet. Jag har ju kört Barre Move hela helgen, vilket är tufft för benen. Så det var väl inte så konstigt att benen inte var gladast i stan.

Idag är det STRONG Nation som gäller, så kul det ska bli. Det är tufft men så roligt, jag har börjat få upp en liten grupp nu igen, den är väl på en 10-12 personer men alla är inte samtidigt, det beror på hur de jobbar och lite så. Men 6-8 pers ofta. Så det är ju roligt. STRONG tar tid att bygga upp dels för att många är rädd för att det ska vara FÖR tufft och ja det är tufft men alla som behöver för alternativ och sen kan du ju stanna till och andas lite mellan varven. Sen är det ju så att det är en liten love/hate till passet. Det tar några gånger innan du börjar tycka att ja detta är kul, jag orkar, jag dör inte.

Flyttade alla mina zumba kläder, skor och tillbehör igår, de har okuperat tvättstugan. Jag började ju städa i gamla zumba rummet ihelgen men sen hann jag inte färdigt. Men igår blev det alltså färdigt, det blev jätte bra. Mina kläder har fått en egen hörna ❤

😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: