Barre Move instruktör

Japp då kan jag titulera mig det, igår hade vi sista delen. Det var tre jätte roliga timmar med Maria Olofsson. Hon är en otrolig tjej, en super utbildare, det är ett super program Hon och hennes kompanjon Åsa Fornander har tagit fram konceptet i Sverige.

Efter den första klassen tänkte jag hjälp vad har jag gett mig in på!? Det kändes som om jag aldrig kommer att komma på detta. Men nu efter den sista så känns det bra, det känns som om yes detta kommer jag att ta itu med. Jag har gått igenom den sista releasen, tittat på koreografierna, tagit mig igenom låtarna, det är jätte kul, tufft på många ställen det kräver olika saker av en, balans, styrka, uthållighet osv. Man kan göra det i så olika lager, det är en super träning så, det ska jag försöka komma igång med. Men när och var ska jag klämma in det???? Lördag förmiddag har jag tänkt mig så vi får se när.

Idag börjar träningsveckan för min del, Dance Mix med mina damer nu på morgonen, sen zumba fitness ikväll. Imorgon kör jag Zumba Gold och Zumba Toning/Body Toning. Torsdag blir det Strong Nation som vanligt, sen resten av min lediga tid blir till att jobba. Så inget problem med sysselsättning här inte 🙂

💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: