Zumba fitness

Vilket otroligt pass vi hade igår, svetten fullkomligt sprutade om oss. Fläktarna var på men jag hade dragit ner dom förra veckan och glömde titta hur de stod nu…. och de var på den lägsta styrkan så folk stod framför fläktarna mellan varven och som Carolor för att hämta luft. Det bara rann om en av tjejerna. Nå det är en bra läxa, kolla fläktarna så de står rätt. Jag vinklade min fläkt mot dom oxå och flyttade fram de andra så alla skulle få mer luft. För övrigt gick passet kanon, det var bara den jävla Heal the world som jag missade på ett ställe i och det är det vanliga stället av nån anledning, koreografin ändras inte så jag vet inte varför det blir just där! Men annars gick det kanon, den nya låten gillades av alla vad jag fattade iallafall. Jag la ut den på min zumba sida på facebook och tom folk som inte zumbar med mig skrev ”vilken bra låt” ❤

Idag åker vi till Luleå så det blir inga koreografier idag, det hade varit en perfekt dag för det för de har lovat regn men idag tar jag en paus från zumba världen.

💋

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anonym
  Jul 22, 2020 @ 23:11:52

  Hej

  Jag såg ditt inlägg för 8 år sedan angående att du kände en röklukt i näsan som inte fanns, och att den var så stark att du kunde börja hosta, du uppsökte läkaren för detta så jag undrar hur det gick? Har det gått över och hur gick det över? Vad sa läkaren?

  Svara

  • Anna
   Jul 24, 2020 @ 09:18:01

   Hejsan

   Jo jag var till läkare, de hittade inget, proverna var bra osv. De kunde inte riktigt förklara det heller. Det höll på så av och till i några år, tror det kom oftast på sen höstarna och höll på åteminstone fram till januari, februari och sen efter det kom det någon dqg och sen försvann det igen. Men ihållande över vintern.Men nu är det några år sedan jag känt det, det bara försvann.

   Jag vet inte men jag hatar vintern, jag blir deprimerad! Det kom alltid då. Med takt att jag trotts mina 55 år accepterar att jag bor i Norrkand så har det flrsvunnit. Jag vet att jag känt det nångång efteråt om jag blivit extremt stressad över nått. Men då har det inte hållit i sig bara försvunnit efter några timmar.

   Ett tag var det så hemskt, (fick ju host attaker) så att jag var övertygad om att ett spöke satt och rökte och blåste rök på mig 🤣 det var cigarettrök jag kände, inte brandrök.

   Om du har så hör så hoppas jag verkligen det går över snart för det var verkligen skit jobbigt!

   Anna

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: