Uppe med tuppen

Stigit upp kl 06 idag, vi ska ju till Luleå och jag behöver få göra mitt innan vi åker. Jag måste få sitta och läsa Aftonbladet, dricka kaffe, blogga, uppdatera mina zumba sidor, fixa frillan osv innan någon annan stiger upp! Jag gillar inte att prata på morgonen. Så ofta när jag ska iväg tidigt så stiger jag upp före fan för att få den lilla stunden ensam.

Altanbyggandet går framåt, nu har det börjat dyka upp en stomme. Men det är ine helt rakt i vinkeln så Danne vet inte hur han ska göra där, bygga det rakt men då se det lite konstigt ut om stomme inte följer linjen eller ska han låta det bara vara och göra som det varit tidigare. Han är perfektionist så vi får se vad han väljer, vetskapen om att det är rakt eller utseendet med ett lite snett hörn…. som kommer att döljas av en trappa 🙂

Tvättade Savannahs fönster igår, så nu är det bara vardagsrummet kvar. Pysslade med tvätt, vi har ju en del av den varan och det tar aldrig slut! Men nu har Rasmus fått in sin del av högen i sin garderob, Savannah har ordnat i sin. Nu är det bara vår hög kvar som ska in och sen fortsätter arbetet!

De har hittat en kropp i Haparanda skärgård igår och enligt Savannah en arm med fingrar och allt i Kalix skärgård, en blind kille är borta i Torneå sen tio dagar så här har hänt en del. Jag har sökt info om denna arm men inte hittat nått så det kanske bara är nått som snurrar bland ungdomarna.

Jag gillar ju att fota blommor, jag är inte så bra på det men jag tycker det är facinerande ändå. Så här är några från igår.

Idag blir det alltså Luleå, så kul, shopping på stadium, lager 157, Gina, ut och käka och sedan Böle. Det kommer att bli en härlig dag 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: