Robinson

Ja igår var vi alltså till Luleå, jag lyckades glömma min skinn jacka i någon affär! Men jag tror jag vet var den är så jag ska ringa dit idag och Linda hämtar upp den senare. Vi shoppade, vi hade 1800 kr i presentkort på Stadium så alla fick gå lös på affärn, men jag tror Rasmus var den som hittade det mesta faktiskt.

Efter Luleå så blev det Böle och bilaffär. Rasmus har ju sin farfar, fastrar och en farbror i Böle som är riktigt merca fantaster. Hasse har ju även en verkstad, han är mekaniker. Så de hade hittat en fin bil till Rasmus, Hasses syter har bland annat ägt den så han har servat den under alla år. Rasmus var hel nöjd. Han sa flera gånger igår kväll, MIN fiiina bil, den är så fin min bil. Han var mer än nöjd och sen fick han ju äran att köra hem den. Han får ju övningsköra så det var en bra träning igår. Det öste ner bitvis och vattenpölarna sög tag i bilen så det var oxå jätte bra för då fick han under säkra former prova på det med. Han har ju kört bil, epa i två år men då går det ju bara 30. Och det är ju skillnad att få köra 90 och 100, göra omkörningar, se hur mycket som krävs i ax och sånt som man inte vet annars, känna känslighet i ratten i högre farter. Men han är en lugn och säker förare, han tar det säkra före det osäkra.

Det är Rasmus som ligger där framför mig bland vatten stänken 🙂

Robinson inspelningarna har väl sparkat igång, eller var det idag? Stackrarna, det är ju kallt ute!!!!! Här blir det ju inte så varmt på nätterna fast att vi haft typ 30 under dagen. Natten är det bra om vi har 18-19 och det är bara några ynka veckor. Innan detta är klart så är det nere i bara några grader om nätterna. Men det här blir riktigt Robinson det här. Det ska bli roligt att se sändningarna sen. Så här sa Anders Övfergård om tävlingarna, Anders om tävlingarna

Bytte just till gamla redigeraren här på WordPress. Den nya strular så jävla mycket när man ska lägga in foton. Det är skit struligt att få in dem om du lägger in fler än 1 åt gången. Du får lägga om och lägga om ibland upp till 10 gånger innan programmet visar dom. Jag sparar mellan varven, jag uppdaterar sidan osv och det hjälper om man orkar krångla. Nu blev jag så jävla less så jag bytte tillbaka till den gamla, stannar här så länge det går. Den nya var roligare när man väl kom underfund med den, men vad hjälper det när den bara krånglar!

Nu zumba inlägget, faacebook, frillan och sedan gå igenom dagens program!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: