Idag blir det STRONG

Idag kör jag Strong om det nu blir några bokningar eller om de som är bokade hålls där! Just nu är det 5 men jag vet att Rellu oxå är på väg. Men jag ska strax ut i solen och gå igenom passet, så skönt, tänk att kunna göra det ute! Jag slipper hoppa i köket och reta upp familjen. Jag kan ju inte vara i mitt zumba rum längre för det är ockuperat av Savannah 🙂

Jag såg att Strong Nation har fel namn i vår bokning, jag har för mig att jag ändrat det men tydligen inte överallt. Så jag ska in och göra det nu.

Vi har pratat högtalare för utomhus bruk i en av zumba grupperna. Jag har ju en soundbok. Den har enormt bra batteritid, ca 40 timmar och den låter högt!!! Det var de två viktigaste bitarna för mig när jag valde bland högtalarna. Jag har haft en stor tidigare med men batteriet var så dåligt i den, jag fick köpa nya hela tiden. Den hade sånt moppebatteri. Sen är soundboken vatten tålig ifall det skulle börja regna, den tål kyla, hur bra vet jag inte men jag har haft den ute i minus tio grader och no problems. Den tål värme och är stöt tålig. Men den var dyyyr som fan över 9000 kr!!! Men den har varit värd sina pengar eftersom jag ofta är ute på vift med zumban. Nu har jag fått frågor fr Seskis så vi får se det blir nog Onsdagar eller nån helg nångång då och då 🙂

Detta är nu en nyare modell än jag har men detta är världens bästa högtalare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: