Förbjuda pool!??

Sitter och läser Aftonbladet idag och blir lite förfärad, så typisk Sverige att alltid börja diskutera förbud! Visst kan jag förstå resonemanget med att fylla sin pool med dricksvatten, helt onödigt om det råder brist på det. Men oftast fylls ju poolerna redan i början av sommaren, då råder ingen brist på vatten och sen fyller man dom 1 gång/ säsong, det är ju inget man gör varje vecka. De är inga jätte pooler de man bygger upp varje år. De fasta poolerna är ju oftast större i volym men de tömmer man ju inte helt heller på vatten på hösten. Sen som vi vi har älv vatten, ja det är ett jäkla renande varje år det är det. Nu i år var vattnet inte bra alls men det var för att vi fyllde den så tidigt, det är dåligt vatten i början några veckor efter isen gått sa Dennis. Och så vanligt är det inte än iallafall med att ha en pool. De flesta tycker det blir för jobbigt med skötsel och lämnar den efter ett par säsonger, så inte tror jag det blir någon fluga för gemene man med pool. Här kan n läsa om det, Förbjud egen pool

Vi ska ju bygga om altanen, nya möbler ska beställas, Danne planerar ett ”grillhus” låter flådigt men det är det inte, det blir som ett litet bo för grillen med tak. Så en snygg och smart grej som man kan göra om till en grill vagn. Jag tror jag ska försöka på tag på ett bord….. men fan då måste ju huset blir större 😀 och det tror jag inte blir snyggt. Men det var faktiskt enkelt och snyggt. Det tar väl ca 1 timme att göra i ordning, kolla in det här, Grillbord

Jag och Nina var iväg och fixade vår skylt igår från plåtslagaren till Screen tek, de ska ju trycka den. Det kommer att bli så bra när den är på plats. Hoppas nu bara Pia får ner sin från väggen. Jag har sagt till om att den måste vara borta idag, de kommer med vår skylt…. så hoppas den kommer ner i tid.

Annars tillbringades dagen hemma, var på små ärenden bara. Det var altanen och poolen som gällde även igår. De små regnade ju lite då och då, några skvättar här och där, en kraftigare skur men sen från 13 nån gång var det fint väder.

Träffade bröderna Andersson-Gran igår på Ica, deras mamma som blev över 90 år begravs idag, styrka till er alla runt ikring ❤ Men det är ju roliga killar, fulla av liv. Så säger Håkan, det r så roligt att träffa er Svelinare, ni är så glada och fulla av energi så det kommer att sluta med att jag går ut härifrån med ett leende på läpparna. Men tack säger jag, vad roligt att vi kan glädja folk så. Det var ju en jätte fin komplimang ❤

Fredag idag och Danne jobbar helgen, så allt planerande står still här hemma då. Jag är ju ingen snickare direkt 🙂 Jag byggt ett databord en gång till Danne och jag tänkte medans jag hölt på att jag förstår varför detta är ett mer manligt yrke 😀

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: