30 grader

Igår nådde vatten tempen 30 grader, så skönt. Man kan ju inte låta bli att hoppa i, så igår blev det 3 svängar ner i vattnet. Pian var här på dagen och vi satt och guppade som två korkar på varsin madrass i säkert en timme. Det känns som om man inte vill gå upp! För mig är poolen jätte viktig. Vi har ju haft pool sen 2004, då köpte vi den första. 2.44 i diameter, ni vet en sån med uppblåsbar ring, inga stativ. Den hade vi kanske ett par år. Sen köpte vi en likadan fast en lite större, tror den var runt 3 meter. Den gick väl oxå ett par tre år. Se blev det en fyrkantig historia, tror den var typ 2,5 m och en 4 meter lång, den stod väl en 3 år kanske. Sen blev det en rund igen på stål ram, tror den var runt 3.50 och efter det den största vi haft en rund på 4.50. Alla dessa pooler förutom de minsta har haft ett djup på typ 80-85 cm. Den stora på 4,50 har vi nog haft längst. Men allt eftersom barnen droppade av så blev den för stor. Jag ville ha en som hade mindre i diameter men djupare och hittade den vi har idag, 3 m och djup 1.22 el är det 1.28. Helt perfekt och det är nog 3:e året eller är det kanske 4:e som den åker upp.

Men när jag satt och grävde i mina gamla bloggar så hittade jag så många roliga bilder, fina bilder, och blev nostalgisk. Nu förstår jag vad mamma alltid sagt njut när barnen är små, de växer så fort….. nu är jag där. Min yngsta blir 15 år och livet är komplicerat….

Bilder från sommaren 2008

Dessa är från 2009, försökte lägga dem i ordning men den laddar ännu får se om det går sedan men bloggar klart först. Tänk att jag har som en dagbok med bilder från 2007 i bloggarna, det är 13 år av minnen. Helt otroligt, jag är så glad att jag ändå varit rätt flitig med att uppdatera. Ibland kan vi börja prata om något och jag kommer på, vänta, jag har bloggat om det och går och söker och kan ta fram det med datum och allt.

Var och städade med Dennis igår i det gamla radhuset. Han måste lämna nycklarna på tisdag. Men vi hann inte klart, Alicia var med och hon blev stackarn så trött. Men hon var så jätte duktig, inte ett gnäll eller grin under hela tiden. Jag kan inte idag men på fredag tänkte vi att vi fortsätter. Men jag tog kyl och frys, spis och ugn och alla överskåp i köket. Det enda jag inte fått där är på skafferiet och ett utan skåpen ovanför frysen, jag nådde inte dit. Men fortsättning följer 🙂

Idag blir det att gå igenom Strong, sen sola, bada och ta det chill, kanske lite tvätta nån maskin. Igår tog min ork helt slut. Jag och Danne hamnade i en så onödig diskussion. Jag har ett inre syn och ett ögonmått, jag behöver inte mäta för att veta hur nått ska se ut. Jag får en inre bild. Men Danne med sin ADHD har inte det, han kan inte föreställa sig. Vi ska ju beställa nya utemöbler… vi hittade en grupp som vi båda gillade, jag behöver inte mäta det på millimetern när jag vet att vi har över 5 meter altan, gruppen är 2.10, vi har 3 fönster som är ca 1 m/ styck, alltså 3 m. För mig är det inte så noga att jag vet på millimetern hur det blir, vi har ju space över att flytta på gruppen och altanen kommer ju bli ännu större så det är ingen panik med det. Men Danne måste veta exakt! Och det där hamnade vi i världen diskussion om. Han började tjaffsa om att om vi hade beställt den gruppen som vi tänkte då hade det blivit fel, ja men släpp den, vi ska ju inte ha den gruppen. Jag hade ju aldrig kontroll på nått, du bara säger saker hur som helst. Det var allt möjligt, jag blev skit förbannad på honom alltså!!! Sen är det så att allt detta som varit slitit otroligt hårt på mig, jag har varit över 2 v i Sunderbyn, Danne var 4 dagar tror jag. Jag har nu ansvaret här hemma över allt som händer nu. Ja jag har VAB för det men det gör inte att hjärnan blir bättre. Jag har börjat tappa matlusten, kan komma på mig att jag inte ätit alls. Jag är trött som fan, orken minskar för varje dag. Igår var jag jätte yr, vinglade hit och dit… det kan ju vara värmen förstås det med men jag var yt hela kvällen. Jag tänkte när jag klättrade på bänkarna där hos Dennis att det skulle inte förvåna mig om jag dimper ner… men skar mig det gjorde jag ju naturligtvis och blödde det gjorde jag oxå!!! Men Dennis hämtade ett jätte bra ”plåster” som ett bandage som du lindar runt av skumgummi, det satt som ett smäck! Minnet blir sämre och sämre, min psoriasis i hårbotten ökar, lederna i fingrarna bråkar mer och mer…. så det kanske inte är underligt att jag inte orkar diskutera, jag blir förbannad direkt. Nåväl en dag blir det min tur att bara få vara kanske! Nu zumba inlägget och sen ut i solen. Hmm det funkade fortfarande inte att lägga bilderna i ordning men då får det vara så 🙂

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Pian
    Jun 25, 2020 @ 08:52:59

    oj vad fina foton…….

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: