Zumba ute

Igår zumbade vi utomhus, det var så härligt! Vi var bakom Polishuset. Solen värmde…. ska vi säga att det var stekhett i solen 🙂 Så efter halva passet blev det lite mer skugga från huset så det var rätt skönt 🙂 Det var jätte roligt att vara ute och vi blev ett litet gäng ändå. Folk som går förbi ser ut att uppskatta att vi är där, många stannar och tittar, en del fotar en del filmar. Det finns såna som hoppar med på några steg och en del väljer att köra lite moves på sidan om.

Svettiga pinglor ❤

Alicia och Dennis kom och tittade på, hon drack hela min flaska vatten den lilla fina ungen ❤ Nå det var ingen fara med det, Dennis åkte och fyllde på den åt mig. Men sen blev hon stackarn så ledsen, de skulle åka och jag hörde inte att hon ropade hej då. Sen ser jag att hon står och gråter och då frågar jag vad det är, hon säger att du svarar inte. Så då ropade jag Hej då och då blev hon nöjd. Sen åkte jag efter passet och gav henne en kram, så vi är vänner igen 🙂 ❤

Men nått annat roligt är på gång, vi har fått klistermärket till vår dörr och den ena skylten är färdig. Dörren har fått sitt men han satte inte upp skylten än. Han hade inte med sig borren?? Så den tar vi när den andra skylten är klar.

Det kommer att bli kanon det där. Det syns inte så bra men texten på dörren riktigt kommer ut, den syns verkligen! Folk frågar var vi är och var går man in. Nu behöver ingen tveka längre och definitivt inte efter att den andra skylten kommer på plats!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: