Halv mulet?

Stiger upp till en halv mulen dag men det är varmt, kl 06 var det redan 20 grader i skuggan, underbart. Det sägs ju att idag ska det bli riktigt varmt. Solen ser ut att kämpa sig igenom molntäcket så det blir nog bra.

Igår var vi hemma på förmiddagen, pysslade med poolen, övade koreografier, badade och somnade i poolen!

Rasmus kom hem och väckte mig strax innan 14 och vi åkte till Kalix.

På kvällen var jag och Savannah ut och körde moppe. Hon tränar nu inför AM kortet, men det kommer att gå bra, körningen är inge problem, hon lär sig fort. Det är provet, att orka sitta, att sitta och plugga till testerna…. det är det som kommer bli svårt för henne. Men jag ska prata med Trafikskolan och se om man kan lösa det på nått vis.

Hennes mående är just nu för tillfället lite bättre igen, hoppas det är på väg att lyfta lite. Hon har nu ny medicinering och på torsdag görs ännu en justering så jag hoppas detta kan vara grejen då. Annars finns plan B eller ska vi säga E eller F typ! För hennes skulle så hoppas jag verkligen att det blir en ljusning, som hon sa själv så jag hinner få vara lite glad under mitt sommarlov, lilla hjärtat ❤

Idag blir det städning av Dennis lägenhet, jag har lovat hjälpa, den är ju helt tom så det som kommer att ta tid är att torka av köket och toaletterna. Sen har Maria lovat tvätta fönstren, jag är henne evigt tacksam för det. Jag har inte ens haft ork att tvätta mina egna än….

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: