Zumba Fitness

Idag kör vi igen, så jäkulens roligt, jag behöver dansa av mig. Jag har en ny låt, en reggaeton. Jätte härlig koreografi, en härlig låt.

Päivi gör det så bra hon har redan haft zumba digitalt länge, så bra jobbat av henne. Jag skulle ju sänt mitt första digitala pass för en månad sen, det låg ute och allt men så kom andra saker emellan och jag var tvungen att ställa in. Sen har jag inte hunnit dit än! Måste ta mig i kragen och försöka mig på det, för jag tror ändå att det kunde vara roligt att få testa och det är nog framtidens melodi.

Jg har en hel del att ta tag i men orken är inte riktigt på plats, viljan finns och planerna men jag har så mycket privat just nu så jag vet inte hur jag ska hinna, orka, kunna! Men det ordnar sig, det brukar det göra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: