Inte lika varmt

Igår när jag steg upp på morgonen 06 så var det redan 19 grader varmt, Idag är det bara 15 och klockan är nu 08. Det kändes skillnad när man gick ut, igår gick det hur bra som helst att sitta i solen med kaffet, idag gick jag in 🙂

Gårdagens väder var si så där, det var mulet mesta delen av dagen men vi hade varmt, 24 grader var det högsta jag såg men det var mer mot eftermiddagen det så det kan ha varit varmare oxå. När solen tittade fram var det riktigt skönt. Inte för det det var skönt när det var mulet xå för det var ju så varmt.

Kollade min stora dag med Peter Forsberg, han tillbringar några timmar med en leukemisjuk kille. Så stort för honom, så stort av Foppa. Jag gillar Foppa, han har som inte blivit uppblåst eller så, han är helt vanlig. Kollar man på Patrik Sjöberg som ger sig ut för att vara och beter sig som en jäkla diva så är det miiils avstånd mellan de två.

Jag tycker så synd om Savannah, hon kämpar verkligen på, hon vill verkligen få leva livet som alla andra vanliga tonåringar. Hon var och köpte en ny bikini igår för att göra sig redo ifall hon kan fara och bada med sina vänner i sommar. Igår tittade hon på alla epor som kör runt men hon kan inte delta, hon vill inte träffa någon hon känner, hon mår piss hela tiden. Det tar i mammahjärtat att se. Hon sa att jag vill bara ha hjälp så jag inte missar hela sommaren! Jag försöker göra mitt allt för henne, men det är inte lätt att veta hur. Jag vill bara finnas till för henne så att allt kan bli bra, så att hon vet att jag finns, att jag är här. Jag är så rädd att hon inte ska orka ända fram.Min lilla fina unge, härda ut, det kommer att vända, det kommer att ta tid men hjälp finns och det kommer att vända ❤ Du kanske få se denna sommar som sommaren med mamma ❤

Nytt utbrott av corona i Kina sammankopplat med en matmarknad. Fan kan de inte sluta äta allt de ser! Hur äckligt är inte det, köttmarknader utomhus i värmen, jag skulle aldrig köpa något sånt på en marknad! Hoppas de nu stoppar det direkt, delar av Peking är stängt läste jag.

Arbetet med poolen går framåt, Danne satte upp värmarna igår, men en av dom är sönder, den har läckt i flera år, så det blir nytt spackel eller vad han nu sätter dit varenda år nu. Så blev det även i år. Vi bar beställt ny pump oxå. Linda skulle gå och köpa den i Luleå till oss, den var 500 kr billigare där än här. Och de kommer hit nu i veckan så det passar bra. Måste väl gå och köpa sand bara på Rusta idag så det inte tar slut! Såg att det inte fanns många säckar där.

Ja ja nu ska jag strax ut i solen och gå igenom kvällens koreografier. Men först fixa frilla, lite fb och mina morgonflingor och shake 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: