Vädret matar på

Solen matar på, så underbart, jag njuter för varje dag. Jag älskar ju solen och här uppe kan det vända fort utav bara den! Så bäst att passa på varenda dag det är fint. De har lovat en kanon dag idag.

Vi fick ju upp pool värmarna på taket på måndag kväll. Fast då stod dom till igår morse, vi har ju en lagning att göra varenda år. Men jäklar när Danne släppte på vattnet!! Efter ett par timmar hade vi 25 grader i polen. Men sen är det ju alltid lite kallare längre ner mot botten. Men det är lovande, kanske jag oxå kan plaska inom kort.

Spaet kom oxå upp igår och idag ska jag sätta upp stora parasollet, eller jag Danne får äran att göra det. Han är ledig ännu fram till 14 så han hinner med det. Alltså att plocka fram gör man med lätthet…. men att sen ta bort det, det är inte lika kul. Dels för att allt ska rengöras, sedan för att man vet att nu kommer vintern.

Savannah gick ut och spelade basket med Edwin igår, hon var borta kanppa två timmar. Humöret var bättre under dagen men efter att hon kom hem så var det inte bra igen. Hon blir jätte deppig till kvällarna. Så jag tänkte prata lite med henne idag, var det den vanliga deppen eller kändes det pressat att vara ute. Hon frågade mig vad jag tänker, jag bollade tillbaka till henne, vill du detta? Ja sa hon, ja då blir jag jätte glad om du själv känner att du vill. Oj, säger hon, det var inte svaret jag väntade mig. Hade hon velat att jag sa nej? Måste prata med henne idag om det.

Pian kommer hit idag och vi tänkte sola här, lata oss med Savannah. Äta ute på altanen, ha det mysigt. Pia lär vara i poolen hon vinter badar ju! Men jag lär nog få vänta. Kanske Savannah går i när hon ser att någon annan badar 🙂

Benet är betydligt mycket bättre. Jag tog av min mina fina plåster igår i bastun. De har fått sitta fram till det. Jag kände på zumban igår att det lite svarade i benet. Och när jag kom hem så hade det blött lite igen. Nu har jag sprayplåster eller vad det nu heter på. Tänker att jag lägger om det till Strong imorgon, det är ju mindre trevligt om det börjar blöda där! Men nu tänkte jag att det får lufta utan plåster på.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: