Test

Då ska vi se lite hur detta funkar…. ok det finns ingen ruta för rubriken… Där man ska skriva in sin historia stod det börja skriv eller tryck ”/”…. inget händer när man trycker så men det fanns ett plus tecken där innan, det kanske var meningen att man skulle trycka på det? Nåväl det försvann när jag började skriva. Nu finns ett högst upp på sidan med en penna och ett ångra tecken…. sen ett info tecken och en annan knapp med tre sträck på. Ska kolla in dom… aha när jag tröck enter och det kommer ett nytt stycke då dök det upp andra grejer här… plus tecknet är tillbaka

Ok testar nu lite här och det ser rätt kul ut, jag var nog lite snabb på att döma 😀 Det fann mycket fler möjligheter att välja mellan när du har bilder…. ska kolla ljud nu

Jag vet faktiskt inte om det gått att göra det tidigre… ladda upp ljudfiler, videoklipp har gått, både egen och youtube klipp men inte mp3or vad jag vet ialf…

Då ska vi kolla videoklipp…

Bara ett kort klipp från Diabetesgalan

Man kan lägga in en podcast spelare, lite fiffigt det med, tyvärr så lyssnar jag inte på poddar, hinner inte och skulle jag hinna så skulle jag somna 😀

Får se då vad finns det mer för roligt man kan göra. Kalender kan man ha… nähä, det var det inte. Detta var typ en kalender planerar för att boka in möten, de jobbar ihop med alla dina kalendrar om man nu har flera för att plocka ut dina lediga tider, de bestämmer tex vilka människor du vill ha ett möte med, de får välja mellan olika tider du sattit upp och sen bokar programmet in mötet och för in det i den kalender du valt….. det där är nog mer för globala jobbare det.

Men sen finns något som heter evenbrite kassa…. om du vill tex sälja biljetter…… testar det med

Ja ja det ska jag ju inte göra men kanske det kan bli aktuellt in något sammanhang nu när allt blir digitalt.

Nyfiken Bamse ❤

En bild med text på kallas omslag….

En post karusell 🙂

maj 2020
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ok nu ser ni vilka datum jag bloggar denna månad 🙂

Det fanns en massa annat roligt man kan göra när man har företag, tex olika formulär, kontaktuppgifter osv med den nya redigeraren så japp, då fick jag äta upp mina ord. Jag vet vilken jag kommer att använda mig av… när jag klurat ut var man skulle välja om man vill byta var man vill publisera. Jag har ju min zumba flik oxå som jag växlar mellan, får se…… japp jag hittade det, under det lilla kugghjulet för inställningar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: