Fredag och sol

Vaknar till en underbar morgon, solen skiner och det är redan 12 grader varmt, ser lovande ut för dagen. Jag låg och vilade på altanen igår, hur skönt som helst. Somnade tom en stund.

Annars gjorde jag inte så mycket mer än övade mina koroes, jag och Savannah fixade i hennes rum. Hon har städat upp där, rensat bort kläder som låg som en bomb exploderat överallt. Kastat kläder hon inte vill ha osv. Städat dammsugit torkat damm….. hoppas jag hon gjorde 🙂 Det måste jag kolla idag om hon gjort. Men sen hjälpte jag henne att flytta sängen och lite sånt. Det blev jätte bra, det ser mycket större ut nu än vad det gjorde innan. Vi ställde sängen med gaveln mot den vägg var fönstret är. Eftersom säng gaveln är hög så sticker den ut en bit vid fönstret men det blev inte så mycket som vi trodde det skulle bli så det ser helt ok ut. Hon har ju rullgardinen ändå nere hela tiden 🙂

Idag ska vi åka till Kalix, Savannah har läkarbesök där så får se hur det går då. Tänkte att jag drar en raggar runda i sportbutikerna oxå. Det är alltid roligt.

Sen tänkte jag kolla med henne om hon vill börja fixa på gravarna, katternas. Jag tänkte att vi rengör, sätter på lite mull och planterar varsin blomma till dom. Jag vet inte om vi sätter nått ”staket” som vi gjort på Gudruns grav eller om vi bara gör en liten grop för blommor. Nå vi får se hur vi gör.

Den här nya redigeraren som jag spydde galla över igår är rätt rolig ändå 🙂 Det känns lätt, det känns snyggt att skriva i den. Ni ser ingen skillnad men när man använder den är det stor skillnad. Alltså det finns sååå mycket mer man kan göra med den än med den gamla. Allt är så mycket mer lätt tillgängligt och sen förklaringar till allt.

Ja ja nu ska jag ta nästa inlägg, mitt zumba inlägg. Sen måste jag fixa frillan, väcka Savannah och se till att Danne stigit upp och sen iväg till Kalix 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: